sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kesäkuulumisia

Erilaiset reissut ja retket kuuluvat kesään ja Elli onkin kulkenut mukana melkein kaikissa. Elli on loistava matkakumppani ja sopeutuu kulkemiseen niin autolla kuin junallakin. Ikä on tuonut jo nyt mukanaan selkeästi enemmän itsehillintää ja rauhallisempaa olemusta muutenkin. 


Kävimme vierailulla ystäväni ja 5-vuotiaan kummityttöni luona ja olin totisesti yllättynyt miten hyvin Elli tuli toimeen vilkkaan kummityttöni kanssa. Miten kärsivällinen, lempeä ja rauhallinen Elli olikaan tytön kanssa touhutessa. Toki vauhtia löytyi myös aika ajoin;) Yhteiselo aikuisen kultaisen noutajan kanssa onnistui myös oikein hyvin. Kaksi lemmikkikania kiinnosti vähän liikaakin joten niihin emme tutustuneet sen tarkemmin. 


Nyt kun jotkin pentumaiset käyttäytymismallit alkavat väistyä, niin Ellin luonne vaikuttaa oikein mukavalta kaikin puolin. Tulee erinomaisesti toimeen koirien ja lasten kanssa ja hermot pysyy hyvin kasassa haastavissakin paikoissa, missä on paljon hälinää ja ihmisiä ympärillä. Pentuaika todella kannattaa käyttää sosiaalistamiseen ja erilaisiin paikkoihin ja tilanteisiin totuttamiseen, se kyllä palkitsee sitten myöhemmin. Ellin kohdalla pidän näitä hyvänä saavutuksena koska on kuitenkin aina ollut todella vilkas. 

Muutama viikko sitten Elli tapasi komean sileäkarvaisen noutajauroksen rannalla ja oli se sitten mukava päästä vesileikkeihin toisen noutajan kanssa. Elli selvästi kunnioitti urosta ja suorastaan ihaili sen jokaista liikettä, hauskaa seurattavaa. Elli aloitti toiset juoksut joten nyt pysytäänkin sitten jonkin aikaa pois koiratapahtumista- ja puistoista. 

 


Syksyllä olisi tarkoitus aloittaa jokin uusi koiraharrastus, siitä lisää sitten myöhemmin. Nyt nautitaan vielä kesäkeleistä rennolla mielellä:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti