sunnuntai 8. toukokuuta 2016


Tervehdys jälleen!

Aika on kulunut vauhdilla Ellin touhuja seuratessa ja blogin pitäminen väistyi pitkäksi aikaa Instagramin tieltä. Ellillä on Instagramissa jo yli 400 seuraajaa ympäri maailmaa ja se on vienyt todella mennessään. Tolleriyhteisö on todella mukava ja muiden päivityksiä on myös hauska seurata siellä. Ellin nimimerkki Instagramissa on elli_toller jos joku eksyy kuvia katselemaan :)

Elli täyttää ensi viikolla 1 vuoden! Ellistä on kasvanut oikein mukava koirakaveri. Sosiaalinen, avoin ja rohkea ihan kuten pentunakin oli. Energiaa riittää nuorella koiralla ja rauhoittumista harjoitellaan monessa tilanteessa. Kunhan muistaa huolehtia siitä että Elli saa purkaa energiaa sännöllisesti, niin käyttäytyminen on varsin mallikasta. Eniten pidän ellin avoimuudesta, tulee aina hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja ihmiset on myös aivan ihania, myös ihan ventovieraat. Osaa myös hassutella ja saa usein ihmiset nauramaan tekemisillään. 

Kävimme tokon alkeiskurssin ja Elli oli todellinen tähtioppilas. Oppii nopeasti ja työskentelee mielellään. Keäsksi suunnittelin nenän käyttöä vaativaa työskentelyä ja syksyllä ehkäpä aloitetaan agility. Uskon että nämä voisivat olla myös Ellin mieleen. Koitan olla vähän aktiivisempi myös täällä blogin puolella, palataan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti