sunnuntai 23. elokuuta 2015

Toiminnantäytteinen viikonloppu takana!

Aurinkoinen ja lämmin ilma houkutteli meidät vesileikkeihin, Elli rakastaa vettä ja uskaltaa kahlailla aina vain syvemmälle. Uimisen kanssa ei ole mikään kiire, Elli saa rauhassa oman tahdin mukaan käydä vedessä. Aamuisin käydään juoksentelemassa metsässä kun on vielä mukavan viileää. Kyllä tämän tollerin silmät loistaa heti kun tassut koskettaa metsäpolkua =)

Kävimme ensimmäistä kertaa eläinkaupan järjestämillä pentutreffeillä ja Elli oli heti kuin kotonaan muiden pentujen keskellä. Nätisti osasti leikkiä ja kävi välillä aina levähtämässä muiden pennunomistajien sylissä. Täytyy sanoa että sosiaalistaminen näyttäisi olevan oikein hyvällä mallilla. Tämä rohkea ja avoin tollerinalku ei pelkää, aivan loistavaa! Meidän piti vaihtaa isompiin valjaisiin, mikä hoitui siinä samalla ja yllätyin kun Elli istui ja antoi tassua myyjälle, joka namipala kädessään sitä pyysi. 

Ellillä on paljon koirakavereita täällä asuinalueella, mutta yksi noutajakaveri on kyllä ylitse muiden. Innolla ei ole rajaa kun valkea kaverimme ilmestyy nurkan takaa - leikki alkakoon! 

Toinen asia, minkä editymisestä saa olla tyytyväinen, on sisäsiisteys. Jos vain pitää ulkoilurytmin tasaisena, niin sisälle ei juurikaan enää tehdä tarpeita. Toki niitä vahinkoja vielä sattuu, mutta onhan tämä ihan erilaista kuin aiemmin. Viikon päästä Ellillä on toiset rokotukset. Mihin aika on oikein mennyt? Pieni karvapallero on kadonnut ja tilalla on atleettinen vilpertti =)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti