sunnuntai 16. elokuuta 2015
Kylläpäs on taas aika vierähtänyt nopeasti Ellin kasvua ja kujeita seuratessa. Elli sai koirien älypelin viikonloppuna ja sehän osoittautui aivan liian helpoksi tälle älykölle, puoli minuuttia ja namit oli kaivettu lokeroista. Älykkyyden huomaa ihan arkipäiväisissä asioissakin. Fiksu koira on siis selvästi kyseessä ja sehän taroittaa sitä, että on tärkeää järjestää myös sitä puolta aktivoivaa toimintaa. Energiaa puretaan aina kovasti mutta välillä pitää olla myös pähkinä purtavaksi:) Olisiko Ellissä myös Agility-koiran ainesta kun tykkää kovasti kiipeillä. Kivien päälle on aivan pakko päästä aina kiipeämään, sieltä on sitten hyvä katsella maailman menoa.

Tänään osuimme vahingossa Match Show-alueen reunamille, voi että kun jo pääsisimme osallistumaan! Nyt vielä piti tyytyä katselemaan ja kuulostelemaan kun muut koirat kulkivat sisään alueelle. Parin viikon päästä on toiset rokotukset sitten voidaan huoletta alkaa kulkemaan ruuhkaisemmilla alueillakin ja päästään aloittamaan pentukurssi. 

Olen kyllä ollut Elliin todella tyytyväinen. Omapäinen energiapakkaus, mutta aivan ihana persoona. Rohkea ja itsenäinen, mutta myös hellydenkipeä pieni pusuttelija kunhan on ylimääräiset energiat purettu pois. Nyt vielä nautitaan loppukesän auringosta ja käydään mahdollisimman paljon veden äärellä ennen kuin syksy saapuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti